Page 1 of 1

Can UPS patch on Retro Freak or Retron 5 ?

PostPosted: March 25th, 2018, 9:29 am
by lhw1609
I want buying Retro Freak or Retron 5

I already know that ips pather is exist.

but, if i play game more than 16MB size, I need UPS patch

so I ask you Can UPS patch on Retro Freak or Retron 5 ?

reply plz

Re: Can UPS patch on Retro Freak or Retron 5 ?

PostPosted: May 24th, 2018, 8:58 pm
by R9delta
Yeah they work fine.

Re: Can UPS patch on Retro Freak or Retron 5 ?

PostPosted: May 15th, 2019, 8:47 am
by JacksonM
Is there a particular version that works best for this or do they all work fine?